Riina Hellström Management 3.0 –työpajaan

Järjestämme maaliskuussa julkisen Management 3.0 -työpajan Helsingissä.

Pyrimme tuottamaan osallistujille maksimaalisesti arvoa. Eniten tälläisistä tilaisuuksista saa irti silloin, kun pääsee keskustelemaan tapahtuman teemoista mielenkiintoisten ihmisten kanssa. Siksipä olemmekin kutsuneet innostavia vieraspuhujia mukaan työpajaan.

Voimme ylpeinä ilmoittaa, että yksi vieraspuhujista on Riina Hellström.

Riina Hellström on intohimoinen ketterän ja modernin HR-ajattelun uranuurtaja.

Riina Hellström, ketterän HR:n asiantuntija

Riina Hellström on intohimoinen ketterän ja modernin HR-ajattelun uranuurtaja pohjoismaissa. Hän toimii organisaation kehittämisen ja johtamisen pragmaattisena konsulttina, puhujana ja ammattivalmentajana sparraten asiakkaitaan ottamaan harppauksia kohti tervettä, ihmislähtöistä ja ketterää organisaatiota. Riina on Agile HR Finlandin perustaja ja NeuroLeadershipin osaaja. Hänestä on sanottu, että hän monistaa ympärillä olevaa energiaa.

Pikasukellus ketterän HR:n konkretiaan

Riina johdattaa esimerkillä ketterän HR:n ajattelutapaan tarkoituksenaan auttaa kuulijaa hahmottamaan kuinka voidaan asioista ajatella kun lähdetään muotoilemaan uudenlaisia, ketterämpiä toimintatapoja organisaatioissa.

Lisätietoa Management 3.0 -työpajasta

Kiinnostaako uuden työn organisointi ja johtaminen sinua?

Haluatko oppia uusista tietotyön organisoinnin periaatteista ja käytännöistä inspiroivassa seurassa?

Haluatko lisätietoa Management 3.0 -työpajastamme?

Tilaa johdanto Management 3.0 -työpajaan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alle:

Antti Kirjavainen on kokenut valmentaja. Hän auttaa yrityksiä kehittymään liiketoimintalähtöisiksi, asiakkaita ymmärtäviksi ja jatkuvasti toimintaansa kehittäviksi.

Antin tehtävänä on auttaa uusia yrityksiä omaksumaan näitä uusia työn organisoimisen ajatusmalleja ja käytäntöjä ja näin viedä vaikutuksensa aivan uudelle tasolle.

comments powered by Disqus