Flowa Future-Proof

I think I'll start a new life by Noukka Signe http://www.flickr.com/photos/velvettears/

Kuinka digibisneksesi pärjää huomenna?

Kilpailu on kovaa globalisoituneilla markkinoilla. Ainoastaan muutos on pysyvää.

Kyvykkyytesi kehittää tuotteita ripeästi ja tehokkaasti on ainoa pysyvä kilpailuetusi.

Me autamme teitä ylläpitämään tuotekehityskyvykkyyttänne ja löytämään tärkeimmät kehityskohteet.


  • Future-Proof
  • 1175 €
  • ALV 24% lisätään hintaan
  • Ohjelmistotuotekehityskyvykkyyden kokonaisvaltainen arviointi.
  • Yhdelle tuotetiimille.
  • Sisältää 5 avainhenkilön haastattelun, kokonaisvaltaisen nykytilan kuvauksen sekä priorisoidun luettelon parannusmahdollisuuksista.
  • Tilaa!

Future-Proof -arviointi

Future-Proofilla arvioimme kyvykkyytenne kehittää ohjelmistotuotteita.

Future-Proofin piirteet ovat:

  • Holistinen katsaus tuotekehitykseen
  • Tuloksista parannuksiin: toimintaan johtavat mittarit
  • Mittaus perustuu asiantuntijoidenne näkemyksiin

Future-Proof tarjoaa kokonaisvaltaisen näkymän tuotekehityskyvykkyyksiin

Holistinen katsaus tuotekehitykseen

Kyky tehdä tuotekehitystä koostuu monesta osa-alueesta, joita on perinteisesti tarkasteltu erillisinä. Flowa Future-Proofissa yhdistämme nämä eri osa-alueet saumattomaksi kokonaiskuvaksi, joka kertoo, kuinka tuotekehitysorganisaatio toimii kokonaisuutena.

Pyrkimys palastella ongelma tai ilmiö osasiinsa on ihmiselle luontainen tapa ymmärtää sitä. Yksittäisten osa-alueiden kehittäminen erillisinä ei kuitenkaan välttämättä paranna kokonaisuuden suorituskykyä. Tämän takia kokonaisvaltainen arviointi on todellisen parannuksen edellytys.

Arvioinnissamme mukana ovat niin teknologinen, liiketoiminnallinen, kuin johtamisenkin ulottuvuus. Myös näiden yhteensopivuutta ja yhteistoimintaa arvioidaan. Arviointimme ottaa myös kantaa siihen, minkä osa-alueen vahvistaminen johtaisi todennäköisimmin kokonaisuuden toiminnan tehostumiseen.

Tuloksista parannuksiin

Arvioinnista ei ole hyötyä, ellei sen perusteella saada tietoa siitä, millä toimilla arvioinnin tuloksia voitaisiin parantaa.

Future-Proof tarjoaa kokonaisvaltaisen näkymän tuotekehityskyvykkyyksiin

Future-Proof -arviointi on suunniteltu jatkuvan kehittymisen tueksi. Nykyisen ohjelmistotuotekehityskyvykkyyden tason arvioinnin lisäksi menetelmämme tarjoaa tietoa siitä, mitkä ovat nykyisessä tilanteessa tärkeimmät ja vähimmällä vaivalla tehtävät parannustoimet tuotetiimin tuotekehityskyvyykkyyden nostamiseksi.

Menetelmämme avulla sinun on myös mahdollista asettaa tavoitetila, johon haluat ohjelmistotuotekehityskyvykkyytenne kehittyvän. Tavoitetilan asettaminen auttaa parannustoimien priorisoinnissa ja valinnassa.

Mittaus perustuu asiantuntijoidenne näkemyksiin

Paras näkymä toimintatavoistanne on avainhenkilöillänne. Kokoamme eri osa-alueiden näkökulmat haastattelemalla avainhenkilöt ja muodostamme niistä koostetun yleiskatsauksen. Näin suoritamme arvion nykytilasta ja tunnistamme tärkeimmät parannuskohteet samaan aikaan.

Voit jatkaa Future-Proof -arviointia itsenäisesti tuotekehitysorganisaatiossasi sen jälkeen, kun olemme tehneet yhdessä ensimmäisen arvioinnin. Menetelmämme 4 indikaattoria tarjoavat yksinkertaisen, mutta paljon kuvausvoimaa sisältään tavan arvioida organisaatiosi ohjelmistotuotekehityskyvykkyyttä säänöllisesti.

Future-Proof käytännössä

Tarjoamamme arviointimenetelmä koostuu seuraavasta neljästä osasta:

  1. Avainhenkilöiden haastattelut
  2. Nykytila-analyysin koostaminen
  3. Parannusmahdollisuuksien identifiointi
  4. Koosteen toimittaminen asiakkaalle

Pääasiallinen tapa kerätä mittaustietoa on tuotekehitysorganisaation avainhenkilöiden haastattelut. Tämän takia haluamme sopia haastatteluajat sekä kehityksen että liiketoiminnan kuin myös johdon avainhenkilöiden kanssa. Yhteen haastatteluun menee tyypillisesti aikaa puolesta tunnista tuntiin. Haastattelut voimme tehdä joko paikan päällä tai sitten Skypen tai Google Hangoutsin välityksellä.

Haastatteluiden jälkeen analysoimme keräämämme tiedon ja koostamme sen perusteella kaksi raporttia: nykytilan analyysin sekä parannusmahdollisuuksien koonnin. Lopuksi toimitamme koostamamme raportit teille ja esittelemme ne teille. Samassa kerromme suosituksemme jatkotoimista.

Lisätietoa

Lue tästä lisätietoa Future-Proofin periaatteista ja taustoista

Tilaa Future Proof -arviointi

Flowa Future Proof -arviointi on täyden palvelun kokonaisvaltainen ohjelmistotuotekehityskyvykkyyksien arviointi. Palvelun hinta on 1175 €. Tällä hinnalla keräämme tarvittavat tiedot organisaatiostanne haastattelemalla avainhenkilöitä, teemme kokonaisvaltaisen analyysin ja toimitamme teille raportin ohjelmistotuotekehityskyvykkyyksienne nykytilasta sekä järjestetyn luettelon mahdollisista parannustoimenpiteistä.

Voimme suorittaa haastattelut ja esittää raportit joko paikan päällä tai etänä Skypen tai Google Hangoutsin välityksellä. Palvelun hinta ei kata matkustuskuluja pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

Täytä yhteystietosi allaolevaan lomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä ja sovimme käytännön järjestelyt.

×