Kuinka kehittyä johtajana kiireen keskellä

CC BY-SA 2.0 by Ally Mauro https://www.flickr.com/photos/ally_m/

Monilla esimiehillä on liikaa palloja ilmassa, eivätkä he pysty pysähtymään kehittääkseen taitojaan.

Stephen Parry kertoi ALE2014-avaus-keynotessaan viime viikolla tarinan siitä, kuinka hänestä tuli esimies ensimmäistä kertaa. Hänen roolinsa muuttui insinööristä 40-henkisen organisaation esimieheksi käytännössä yhdessä päivässä.

Tarina kuulostaa tutulta. Monet asiantuntijat saavat nopean ylennyksen keskijohtoon pika-aikataululla. Ja toisin kuin asiantuntijaroolien tapauksessa, esimiehen roolin ei useinkaan koeta vaativan erityistaitoja, jotka vaatisivat lisäkoulutusta tai perehtymistä. Tai ainakaan aikaa koulutukseen tai perehtymiseen ei ole tarjolla.

Tämä johtuu siitä, että usimmat näistä keskijohdon paikoista vaativat täydellistä omistautumista. Näissä rooleissa ollaan jatkuvan paineen alla: organisaation pyörät täytyy pitää pyörimässä ja organisaation jatkuvuutta uhkaavia tulipaloja ilmestyy säännöllisen epäsäännöllisesti.

Miten johtaja tai esimies voi kehittää itseään ja tulla erinomaiseksi työssään? Tässä on meidän ratkaisumme.

Ratkaisu: Management 3.0 -valmennus

Meidän tarjoamamme ratkaisu tähän ongelmaan on valmennussuhteen solmiminen Management 3.0 -valmentajan kanssa. Silloin teet sitoumuksen käyttää tunnin tai pari aikaasi oppimiseen valmentajan kanssa joka viikko. Valmennuksessa voit työstää akuutteja työhön liittyviä haasteitasi sekä oppia uusia Management 3.0 -käytäntöjä tullaksesi tehokkaammaksi johtajaksi.

Mikä on Management 3.0?

Management 3.0 on kokoelma tietoa ja konkreettisia käytäntöjä tukemaan johtajia, tiiminvetäjiä ja tiimin jäseniä, joiden haasteena on tehdä organisaatiostaan innovatiivisempi ja tehokkaampi. Management 3.0 perustuu Jurgen Appelon samannimiseen kirjaan.

Yhtiöiden kuten Googlen, Supercellin ja Zapposin menestys on osoittanut, että uusilla, työntekijöitä voimauttavilla ja vastuuttavilla johtamisen malleilla voidaan luoda avaimet menestykseen. Management 3.0 -valmennuksessa opit ottamaan nämä uudet johtamisen mallit käyttöön valmentajan opastuksella.

Mitä on valmennus?

Valmennus on 100% asiakaskeskeinen keskustelu, jolla on pysyvä vaikutus, koska asiakas päättää itse, mitä tavoitteita haluaa edistää, miten tavoitteisiin päästään sekä mikä valmennuksen päämäärä on.

Se, että keskustelu on 100% asiakaskeskeistä tarkoittaa että asiakas päättää kuinka käyttää valmennukseen varatun ajan. Valmentaja tuo viitekehyksen keskustelulle. Tämä viitekehys auttaa asiakasta kirkastamaan päämääränsä ja tavoitteensa. Valmennuksella on pysyvä vaikutus, koska asiakas on vastuussa tavasta joilla tavoitteisiin päästään.

Management 3.0 -valmennus on pragmaattinen valmennusmetodi. Valmentaja vaihtaa tarpeen mukaan valmentajan, mentorin ja opettajan roolien välillä maksimoidakseen valmennuksen positiivisen vaikutuksen asiakkaalle.

Hyödyt

  • Management 3.0 -valmennus on helppo yhdistää managerin kiireiseen elämään. Ennakkoon aikataulutetut viikottaiset tunnin kestävät valmennussessiot mahtuvat jopa täysimpiin kalentereihin.
  • Työstä aitoja ongelmia. Valmennus on luottamuksellista, joten voit käyttää valmennusta sparraukseen sinulle ajankohtaisissa työhön liittyvissä asioissa.
  • Hyvä vaste panokselle. Vaadittu aika- ja rahapanostus on pieni hyötyihin verrattuna.
  • Omaksu syvä ymmärrys kompleksisista nykyaikaisiin johtamismalleihin liittyvistä käsitteistä vaivattomasti valmennuksen lomassa

Valmentajamme

Antti Kirjavainen on organisaatiovalmentaja, joka käyttää Management 3.0 -viitekehystä auttaakseen tietotyöorganisaatioita saavuttamaan potentiaalinsa. Hänen aikaisempiin asiakkaihinsa kuuluu mm. YLE ja Nordea.

Antin johtamiskokemukseen kuuluu kaikkea johtavan suomalaisen ohjelmistokonsultointifirman managerin pestistä projektipäällikön, tuotepäällikön, tiiminvetäjän ja scrum masterin rooleihin.

Antti on myös tuotekehityksen asiantuntija. Hänellä on paljon kokemusta Lean Startup -menetelmän hyödyntämisestä sekä lean-agile-tuotekehityksen menetelmistä, joilla tuoteideat saadaan kehitettyä julkaistaviksi tuoteversioiksi nopeasti.

Antti on kansainvälinen puhuja ja kouluttaja, jolla on kokemus kymmenistä työpajoista ja koulutuksista.

Kuinka aloittaa

Ensimmäinen kerta on ilmainen! Jos vaikutat pääkaupunkiseudulla ja haluaisit ilmaisen Management 3.0 -valmennussession, ilmoittaudu nyt!

Tämänhetkinen tilanne on sellainen, että lokakuulle on vielä 3 ilmaista sessiota vapaana. Ilmoittaudu siis heti varataksesi omasi.

Ilmoittaudu ilmaiseen valmennussessioon

Varmista ilmainen Management 3.0 -valmennussessiosi

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen niin Antti ottaa sinuun yhteyttä ja sopii valmennussession kanssasi.

×

Et ole pääkaupunkiseudulla? Tarjoamme myös online-valmennusta Skypen tai Google Hangoutsin välityksellä. Laita meille viesti jos olet kiinnostunut.

Lue lisää Management 3.0 -valmennuksesta, mukaanlukien hintatiedot.

Antti Kirjavainen on kokenut valmentaja. Hän auttaa yrityksiä kehittymään liiketoimintalähtöisiksi, asiakkaita ymmärtäviksi ja jatkuvasti toimintaansa kehittäviksi.

Antin tehtävänä on auttaa uusia yrityksiä omaksumaan näitä uusia työn organisoimisen ajatusmalleja ja käytäntöjä ja näin viedä vaikutuksensa aivan uudelle tasolle.

comments powered by Disqus