Haussa: Markkinointikumppani

Oletko kiinnostunut siitä, miltä näyttää työn tulevaisuus?

Onko sinulla kokemusta nykyaikaisesta markkinoinnista? Ja mikä vielä tärkeämpää, onko sinulla intoa kehittää markkinointiosaamistasi?

Me haemme Flowalle markkinointikumppania

Akuutti tarve on yhteen meneillään olevaan keissiin, mutta ajatuksenamme on, että jos yhteistyö sujuu hyvin, tiivistäisimme mielellämme yhteistyötä jatkossa. Optiona on siis pidemmällä aikavälillä tulla mukaan Flowan toimintaan tiiviimminkin.

Kiinnostaako uusi työ ja uusi johtaminen sinua? Meille on tärkeää, että olet kiinnostunut uusista tavoista organisoida ja johtaa luovaa tietotyötä. Tämä voi tarkoittaa kiinnostusta Teal –organisaatioita, #rwow eli Re-Working of Work -yhteisöä, kompleksisuus- ja/tai systeemiajattelua kohtaan, ketteryyttä, leaniyttä jne.

Ja tietysti myös halua itse toimia näiden ajattelumallien mukaisesti ja toimia osana sitä uuden työn laboratoriota, jona me Flowan näemme.

Millaista tekemistä?

Ensimmäinen toimeksianto koskee palvelumme markkinoinnin kokonaiskuvan hallintaa, sekä sisältömarkkinointia ja mahdollisesti muita tarvittavia toimenpiteitä siihen liittyen. Emme hae pelkkää manageria: kädet savessa tekeminen yhdistettynä ison kuvan hallintaan on meille itsellemmekin tärkeää. Toki kaikkea ei kannata tehdä itse ja meillä on resurssit myös hankkia tekemistä palveluna.

Näemme kirjoittamisen tärkeänä osana sisältömarkkinointitekemistä, joten into sitä kohtaan on myös tärkeää.

Ketä haemme

Haemme ennen kaikkea ihmistä, joka sekä sopisi nykyiseen tiimiimme, että tarjoaisi tarpeeksi uutta näkemystä. Meillä ei ole tarkkaa muottia sille, millainen uusi kumppani meitä auttaisi parhaiten.

Tässä vaiheessa etsimme ensisijaisesti itsenäistä kumppania, jolla on oma liiketoiminta pystyssä ja käynnissä. Toki olemme avoimia kaikille ehdotuksille.

Ensisijaisesti etsimme kumppania pk-seudulta.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Ota toki yhteyttä niin jutellaan lisää:

Antti Kirjavainen on kokenut valmentaja. Hän auttaa yrityksiä kehittymään liiketoimintalähtöisiksi, asiakkaita ymmärtäviksi ja jatkuvasti toimintaansa kehittäviksi.

Antin tehtävänä on auttaa uusia yrityksiä omaksumaan näitä uusia työn organisoimisen ajatusmalleja ja käytäntöjä ja näin viedä vaikutuksensa aivan uudelle tasolle.

comments powered by Disqus